>
LETERSISHQIP
Valentina Llapri

Mendimi Im!

Me kalimin e viteve!
Njeriu o do nxeje o do leje!
Sprova, pengesa, mendime pafund,
Por…mendimin qe kam ne koke!
Asgje nuk ma tund!
Mendimi eshte si flladi I lehte
I pranveres ne nje nate –dite te qete.
Mendimi qe ka ne vetvete
Drejtesine, miresine
Paqen, dashurine
Sa e lumtur eshte jeta kur
Lind, jeton dhe ngelesh ne pasterti.
14.05.2016

nje dite e bukur me diell fantastik!