>
LETERSISHQIP

Dita E Shpetimit

Trishtimi hon i asaj dite.

Astronomet shpallen te verteten e madhe:
Toka – nje planet si te tjeret.

Ate dite te hidhur
fatbardhe
nisi udhetimi
drejt
tokave
prej fjale.

Shenja te mira. Po rruga
e gjate, shume e gjate. Rruga humbet
dhe mbeten vetem shenjat.