>
LETERSISHQIP

Ma Morri Mendjen Përfare

Rash në sevda me një grua
që shkon e vjen rrugës tonë,
vishet thjesht flokët lëshuar
askujt si flet kur kalonë.

Seç ka një krenari në të
që të bënë të fluturosh,
ajo lule s'është e askujt
dhe prap njeri se ka dot.

Çfarë mrekullie është ajo femër
e sodis kudo që shkonë,
ma morri mendjen përfare
vdeksha unë pa më kupton.