>
LETERSISHQIP

Sot E Njemij Vjet

Per sot e njemije vjet,
ngado qe te shkosh,
si mua s'do te gjesh,
e ne fund, do t'me rikujtosh.

Sa vererat do te ikin
e dimrat me acar,
po te kesh ymer,
do jetosh duke qare.

Me mire as une s'do te jetoj
por koken mprapa ma s'e kthej,
me vrave ne shpirt, dua te't harroj,
se dashurine qe pata, ma s'do ta gjej.

jetes nuk i dihet,
por premtime nuk jap,
cka pshtyhet, nuk kaperdihet,
dhe nese loti me behet gjak.

DËRGOI: