>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Fjala E Fundit

NE ORA 5 50 ME THE LAMTUMIR,
LAMTUMIR PER JET,
PERSE NUK E DI POR DESHIROJ TA DI
, MOS NE ZEMREN TENDE,
KA ZA VEND TJETER DASHURI,
E PREJ ASAJ DITE FAQET E MIJA ME
LOT, E TE MALLKOJ, TY O IDIJOT,
KU E LE PREMTIMIN,
O DJAL QE MA DHE, JE DUKE E SHKEL, AS
PAK SPO E SHE, SE ME DO VEQ MUA,
NE DASHURI U BETOVE,
QE I DO TJERAT KURR SME
TREGOVE, ZOTI TE DENOFT,
QE ME LE TE VETMUAR,
POR MUA EDHE ME SHUM,
NJERIUT TE PA BES
QE I KAM BESUAR