>
LETERSISHQIP

Flas Me Shkrunja Floriri

Sikur të flas në sy të botës
Druaj që s’më dëgjon askush
Më mirë po flas përmes vargut
Ndoshta poezinë e lexon ndokush
Duke shikuar fotografinë
Ndoshta e lexoni dhe poezinë
S’më ka mbetur të flas me ndonjë tjetër
Përveç të flas me lapsin në letër
Heshtja lotin e ruan në fshehtësi
Bashkë me lotët shkruaj në qetësi
Me lotë ngjyros letrën e bardhë
Shkruaj e flas me shkronjat flori