>
LETERSISHQIP

Mesuesja

Dhe sot ja desgjoj zerin e embel
dhe sot ja veshtroj syytt e zjarrt
e desha o miq me gjith zemer
mesuesen e klases se pare

Ajo me mesoi si te shkruaj 2 emra :atdhe dhe nene
keshillat, qortimet e saja
aq mbresa ne shpirt me kan lene

Dhe dora qe dridhej nga pak
nder flok serish e ndjej
Enderrimet e mija miturake
nder syt e saj un prap i gjej