>
LETERSISHQIP

Te Duash Nje Grua

Provo dhe dashuro nje grua te forte
Një nga ato …qe malet i shembin me sy..
Nje nga ato qe edhe kur vuajnë, nuk derdhin lot
Nje grua.. qe mat edhe supet me ty…..

Provo dhe dashuro nje grua te forte
Nje nga ato qe bukurine, nuk e quan mburojë
Nje nga ato qe me zemer hap cdo porte
Nje grua … qe edhe e zbathur di të vallezoje

Provo dhe dashuro nje grua te ëmbel
Nje nga ato qe zgjimin ta bejne mjaltę
Nje nga ato qe dashurine nuk e quajne endêrr
Nje grua..qe nuk behet pis edhe kur ecen ne balte

Provo dhe dashuro nje grua plot jete
Nje grua …qe nuk do lule mengjeseve.ne zgjim
Nje grua qe….. pertej cdo puthjesh
Mbretêrohet, dhe roberohet ….me nje perqafim