>
LETERSISHQIP

Zilja E Shtatorit

Erdhi viti i ri shkollor
Sa shume u gezuam
Që nga dita e parë mësimet ia filluam

Çdo arsimtarë
Mirëseardhje na uronte
Shumë suksese dhe fat
Të gjithëve na dëshironte

Por edhe këshillat
Asnjëhere smungonin
Bëhuni të sjellshëm
Në shkollë mos mungoni

Të gjithë u betuam
Në shkollë sdo t'mungojnë
Me gjithë dëshirë
Ne do të mësojmë