>
LETERSISHQIP

Cikël…

Dhembja sjell lot
Lotët ujisin dhembjen
Dhembja rritet, rritet e rritet
Gjerë ne pafundësi
Dikur shpërthen dhe gjithçka vërshon
Dhembja nuk ndalet
As lotët po ashtu
Njëra e nxjerr tjetrën
Ecin paralel
Cikël, qe përsëritet çdo here.
18. IX .2013