>
LETERSISHQIP
Benjamin Krasniqi

Lulja Më E Bukur

Shëtita kopshtit dhe kërkova lulen më të bukur, por nuk e gjeta.
Shëtita dyqaneve të luleve, ta gjej së paku një lule më të bukur se ti.
Nuk e gjeta.
Kapa një zambak
Pastaj një tulipan
E më pastaj edhe një gonxhe
U mora aromë të gjithave
aroma yte është më e mirë.
Asnjë trëndafil nuk ngjan në ty.
Kam menduar se trëndafilat janë lulet më të bukura
por ti qenka lulja më e bukur.