>
LETERSISHQIP

Unë, Ti Dhe Kujtimet

Dhe ja pas kaq vitesh..
Unē, Ti dhe kujtimet...
ato që si shuajti dot koha...
as nata dhe as agimet!!!

As lumi nuk I mori...
ti çonte larg në det...
as era si përçau...
siç bën çdo herë me retë!!

As pluhuri si mbuloi..
si sende të braktisura...
as zjarri si shkrumboi..
si letra të grisura!!!

As dallga si përpiu...
si kēshtjellë në rërë...
sepse zemra ime I mbajti..
u mbyt në to e tërë.