>
LETERSISHQIP

I Pata Thene Kohes

I pata thene kohes
Me mua mos u tall
Nga enderra kujtime
Te vjetra mos me ndaj

Syte e mekura ne erresire
Cte shohin
Vec enderes qe me driten e diellit
Te nesermen do te verboheshin

I pata thene yjeve
Behuni deshmitar
Te qeshjeve e vojtjeve
Si cdo lajmetar

I pata thene kohes
Dhe i flas akoma
Cdo e mire do te flase
Dhe pse mjegull ka pas

Dhe erresire e keqe me
Fjale do te godas