>
LETERSISHQIP
Ermira Tafciu

Ne Jete Te Jeteve Me Ty

Sa te heshtur perballe
Si dy te bashkeudhetare
Gezimet dhe deshtimet
Bashke sa te jemi gjalle

Pas cdo renkimi dhe sfilitje
Cepi i supit tend
Mbeshtetje, rreze drite
Su lodhe me mua per asnje cast
Dashuria dhe mirenjohja per ty
Jane pak

Te forte perballe suferise
Bashke ne te dy
Ne lumenjte e jetes
Mes lindjes e perendimit
Ne jete te jeteve me ty