>
LETERSISHQIP
Natasha Limaj

Do Ta Zgjeroj

Ekonomikisht, s'më vrave, se e kisha " gjëmb në këmbë "
Shpirtërisht'do t'ish shkëlqyer, siç më dhëmbi, të të dhëmbë...
Jooo.., se dua të hakmerrem, kurr dhe kurrë..., të vë emër,
Pooor...mendoj, se barazia do ta zgjeroj atë, zemër!...