>
LETERSISHQIP

Po Tretej Dielli

Po tretej dielli prush i nxehtë
Tej detit, atje larg.
Dy murgjër-mu në breg të shkretë,
Një djalë dhe një plak.
“Po shkoj -tha djali -Ç´det pa fjalë,
Sa mrekulli, ç´gazmend!”
“Për mua, mik, kjo heshtje e rrallë,
veç vdekjen më ndërmend.