>
LETERSISHQIP
Sabrie Selimaj

Më Mer

Më mer me vete të lutem më mer,
Më fut nën lëkurë, të më kesh aty
Mos më ler të vetme në këtë terr
Dhe zemra ndalon, rrahjet pa ty...

Më mer me vete të lutem më mer,
Udhës së jetes më mbaj në gji...
Dhe pse unë mërzitem ndonjëherë,
Më mirkupto t`lutem, mos mbaj mëri.

Më mer me vete të lutem më mer,
T`mësoj të fal, të di çështë dashuria,
Mos të tundoj shpirtin në këtë terr
Më shpjer aty, ku ven ëndrrat e mia...

Më mer me vete të lutem më mer,
Dhe pse shpirtin se prek me dor
Mësohu të më dush dhe i heshtur
Gjer sa zemra, tik taket të ndaloj...!