>
LETERSISHQIP

Babait Tim

Sa here te kujto, mbushëm krenari
Me vien mrrolat tuaja plotë me fisnikeri
Fjalet plotë me matje, ti veje ne rend
Dhe sot e kësaj dite mirë i kam ne mend

Unë t'sillesha rrotull kur ti po punoje
Ti perplotë me djersë, une te bëja roje
Ti merrja gjithë veglat, kinse per mjeshtri
Kurse ti me thonje, prit se je i ri

Kur hypje min kalë si nje burrë me nam
Ndihesha krenar per babain qe kam
Rruges per ne shkollë bëja shumë levdata
Shpesh te krahasoja me kalores me shpata

Kështu unë me shokët fusnim ca zili
Mbase e teproja, por isha fëmijē
Ashtu me pëlqente te flisja pa ndale
Ështē kaloresi im ai burri min kalë
As tash si i rritur nuk di t, mendoji ndryshe
Se kreshniku Im, me je dhe me ishe
Fjalët s'me mjaftojnë por mbaji shumë kujtime
Mbaji ne perjetesi thellë ne qenjen time