>
LETERSISHQIP
Shaban Cakolli

Sot

Si ndihem sot
s'mund te e pershkruaj dot
po te u desh ujevara
kam nje lum me lot.
Sot
dhe qe nga sot
mengjez per mengjez
perdite lot do derdhi
dhe ngapak do vdes.
Çdo force qe e pata
kete mengjez e keputa
me fal mikja ime
me ne fund te humba.