>
LETERSISHQIP

Mbrëmë

Mbreme me qove leter
s'munda ta lexoj
me ra loti ne te
dhe ma trubulloj
Ç'fare munda t'dalloja
dy zemra te ngrira
njera ishte jotja
tjetra ishte imja.