>
LETERSISHQIP
Shaqir Nina

Ne Telin E Violines

Ne telin e violines,
Ndahet dita,
Akordohen tingujt
Ze e cel drita.

Une dhe violina,
Te dy te dashuruar,
Tingujt e shpervjelur,
Ne te jane akorduar.

Buze mbremjet pa tinguj,
Z'do kishin kuptim,
Dhe dielli i pranveres,
Z'do kish agim.

Tingujt e violines,
Ndodh shpesh dhe rendohen,
Ne kete bote te ndyre,
Ku vrasesit nuk pendohen.