>
LETERSISHQIP
Shaqir Nina

Nen Driten E Henes...

Nen driten e henes, vallezojne shtojzevallet,
Ne skenen e gurte qe kane sajuar malet!
Bishat jane larguar, jane nderruar rolet,
Ketrat dhe drenuashat, jane spektatoret.

Qielli lart ndricon, valle hedhin yjet,
Bishat jane larguar, kane mare pyjet,
Sonte kjo nate egersirat i ka flakur,
Se ne cdo kohe, skenat kane pergjakur.