>
LETERSISHQIP
Shefik Arifi

Do Dalë Zemra Të Të Presë

Nëse fjalën lashë në mes,
S’do të thotë që une s’të dua.
Dhe po s’dola të të pres,
Do të dalë zemra për mua.

Ne s'i thamë fjalët të gjitha,
Ca gjëra dhe nënkuptohen.
Dhe nëse s’do mjaftojë dita,
Te zemra do sistemohen.

Nëse fjalën lashë në mes,
S’do të thotë që une s’të dua.
Dhe po s’dola të të pres,
Do të dalë zemra për mua.