>
LETERSISHQIP

Me Rrezet E Diellit Notoj

Nuk jam peshkatar
Dhe pse në det kap yjet me rrjetë
Ngjyrën e detit kam marrë
Kjo ngjyrë shpirtin s'ma vret.

Nuk jam notar
Por me rrezet e diellit notoj
Po i mora detit valë
Nëpër vargje do t'i shtoj.

Nuk jam peshkatar
Edhe pse yjet në det i kap me rrjetë
Rrezet Diellit ia kam marrë
Dhe me 'to të hyj në det.