>
LETERSISHQIP
Simona Shalcanj

Dashuria

Dashuria eshte ajo ndjenje qe te ben te dashurosh.
Dashuria eshte ajo ndjenje qe te ben te gezosh.
Dashuria eshte ajo ndjenje qe te ben te vajtosh.
Dashuria eshte lumturi kur e ke prane.
Dashuria eshte semundje dhe iluzion kur je larg.
Dashuria eshte vuajtje kur je e sinqerte.
Dashuria ta djeg zemren si zjarri drurin.
Dashuria eshte verbim kur vendoset perpara arsyes.
Dashuria eshte shurdhim kur te largon nga njerezit e tjere.
Dashuria eshte memece kur nuk ka fantazi.
Dashuria eshte nje det pafund.
Dashuria eshte e shkurter kur dashurohesh mbas te bukures.
Dashuria eshte roberi kur dashurohesh ndaj pasurise.
Dashuria eshte liri dhe lumturi kur dashurohesh me njeriun e mire.
Dashuria qendron ne zemer prandaj s'duhet te zgjedhi vetem me sy.