>
LETERSISHQIP
Simona Shalcanj

Zemra Ime

Personi i cili kujdeset shume per te tjeret, eshte
ai i cili ka nevoje per kujdes me shume se te
tjeret. Personi i cili ben te tjeret te qeshin, dhe
buzeqeshin gjithe kohen, eshte ai i cili mban
shume dhimbje ne zemer. Personi i cili mundohet
te jete nje mik i mire per te gjithe, eshte ai qe ka
nevoje per nje mik te mire per vete. Personi i cili
gjithmone buzeqesh, dhe thote 'Jam mire' eshte
ai i cili i eshte thyer zemra, por eshte ende i forte
per te besuar se ne fund gjithcka do te shkoje
mire... !