>
LETERSISHQIP
Simona Shalcanj

Shpirti Im

Shpirti i vogel te dua deri ne rrahjen e fundit te zemres. Deri ne lotin e fundit te syrit. Deri ne buzeqeshjen e fundit te shpirtit.
~
Nuk te kerkova!
Por te gjeta!
Nuk jetova kurre me TY!
Por me ty shpirterisht jetova!
Nuk u ndava kurre prej teje!
Por askurre s`u bashkuam!
Nuk me ke asnje detyrim!
Por jam une qe i kam detyrime vetvetes
dhe TY!-Respekt mbi te gjitha!
~
Nese do te dish sa me mungon, perpiqu te mbledhesh pikat e shiut.
Ato qe arrin te mbledhesh tregojne sa shume te mungoj une ty.
Ato qe nuk arrin dot te kapesh tregojne sa shume ti me mungon mua