>
LETERSISHQIP
Valentina Llapri

Lere Njeriun Te Qete

Hej, ti djallë i keq,
largohu nga njeriu i shkretë.
Lëre, të gjorin në hall të vetë,
ik, dhe rrokullisu në greminë përjetë.
Lëre njeriun, të jetojë jetën e tij të mirë,
shpirtin, gjithsecili ta ketë me virtyt të dëlirë,
mos e josh me lek, me poste apo pushtet,
ik mor djalle me bri, lëre njeriun të qetë.
mars 2014