>
LETERSISHQIP
Adrian Llanaj

Origjina E Kthimit Në Asgjë

Ku do ti çosh ngjarjet që mblodhe në jetë
Në aq pak vend sa të është caktuar...
Mos prit njeri të sjell lule pas vitit të dhjetë
Se koha jote tashmë ka shkuar...
Dhe në i paç lënë mënjanë ca të bukura kujtime,
Edhe ato do jenë harruar.