>
LETERSISHQIP

E Gjithë Toka Është Një Mëhallë

U ngjita lart deri në qiell
Atdheun tim të shoh anembanë
Çfarë mrekullie më panë syt
Të tjerë Atdhe mbi Oqean...
Dhe aty kuptova, udhës në zbritje
Se e gjithë Toka është mëhallë...
Ca yjeve që iknin vonë në mëngjesë
Nga pas ju shkonte një pulëbardhë.