>
LETERSISHQIP

Do Vijë Një Kohë

Do vijë një kohë mbi tokë
ku njeriu do flej me lumturinë
ku dëshira dhe mundësia
të rrojnë në mirëkuptim...
eh ç'bukuri do jetë ajo kohë
paqja, mirësia, njerëzia
në një mendje do bien...
shpirti s'do ndahet më në parcela
mollët dhe dardhët do qullen nga yjet.