>
LETERSISHQIP
Aferdita Salihu

Une

Eci, buzeqesh, qaj
kam mall
eci derisa te lodhem
gjer sa te arrij ne maje.
Eci dhe rrezohem
e per kete s'kam faj
por jo, nuk dua te dozerohem
edhe pse kembet s'me mbajne.
Rreze malit kur takohemi
me jipni nje qik shprese
doren kur t'me zgjatni
me beni nga lumturia t'vdes.

DËRGOI: