>
LETERSISHQIP

Dashuria (E Thelle Sa Deti)

O e thelle e thelle sa deti
Kerkojeni me thelle me thelle
Atje kur te arrini frike mos keni
Krejt do t'i gjeni krejt do t'i gjeni

Te nje ere mbi floket kaqurrele
Dhe ne te eshte dashuria vet
Andaj te perkedhel dhe te vret
Kerkojeni kerkojeni perhere

Edhe ne qiell ne qiell e gjeni
N'mes t'reve qe ndeshen dhe duhen
Ne dashuri nuk thuhen po behen
Dashurine kerkoni ore merreni

Kerkojeni edhe te bima te toka
Miliona vjet nga dashuria sjellet bota
Dilni ku gelon se jashte po valon
Dilni edhe tash ani se perendon