>
LETERSISHQIP

Jetojmë Në Kohëra Të Dgjera

Jetojmë në kohëra qesharake
Ku injoranca matet me kile
Për çik nder nxihen dy faqe
Dhe vetja jote ta ka me hile

Jetojmë në kohëra të dhjera
Përditë hasim nga një hendek
Ku vlerat janë të pa vlera
Dhe nderi mbetur pa brek

Jetojmë në kohëra të frikshmw
Ku kotësitë marin lavdi
Të paligjshmet bëhen të ligjshme
Dhe dhimbjet vishen me stoli