>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Me Shpresë Dhe Pikllim

jetova një jetë të hershme
për ty po jetoj dhe sot
për ty sytë e mi shumë kan qarë
për ty në jetë shumë kam derdhur lot

vallë pse unë në jetë jetova
vallë përse me lotë për ty qava
ku e ka fundin më thoni kjo botë
përse
plagët e mia po i laj me lotë

do të digjëm sikur qiriu do të tretëm
në këtë botë asnjë fije s'do mbetëm
do vdes

me shpresë dhe pikllim
që s'e kuptove
se sa te deshi shpirti imë