>
LETERSISHQIP
Poet Anonim

Probleme Me Dashurine

Prej teje flakerojne mendimet dhe problemet,
por si ty ska tjeter.
Mendimet e mia mundohem hapurazi ti them,
sado perpiqem asgje nuk del.

Vjen ne nje pike qe fjalet e tua nuk kane me nder.
Me hip mu ne nerv.
Mos u anko kur mua nuk do me gjesh me prane,
meso te sillesh si nje njeri normal.

Ty ta dedikoj kete poezi,
pasi ti e di shume mire demin tim.
I krijuar prej teje sigurisht.

Mos e gjetsh kurre fjalen me fal,
vetem ne varre.