>
LETERSISHQIP
Arben Kurteshi

Optimisti

Ka shpresë për jetë
Dhe zemër të madhe
Në kohë të vështirë.
Nga sytë i dalin shkëndijëza
Dhe rreze të arta, prore
Për ditë më të mira.
Ai që di gëzim,
Ai që di lumturi,
Si notuesi në ujë,
Jeton me lehtësi.