>
LETERSISHQIP
Arben Kurteshi

Biri Im

Të rrita në luftë,
Qëndrova n’ torturë,
Tash më ike jashtë,
Kur u bëre burrë.
Ku mbet ajo ëndrra,
Që ëndërruam bashkë,
Kur ti më dhe besë
Se kurrë s’do të ikësh jashtë?
Të rrita me shumë mundime
E të bëra burrë,
Më ike me bus,
Frikohem që s’do t’ shoh më kurrë.