>
LETERSISHQIP
Dionis Xhafa

Një Njeri Me 100 Fytyra

Një njeri me 100 fytyra, ja kështu ishte G.D, njeriu që më ngatërroi në një çështje penale, , që nuk e dija se ishte e tillë,
njeri i ligë, i zi dhe i poshtër sa më s’ka, intrigant dhe tmerr më vete, për t’ia futur shokut i pari, që mirë sillej me të tjerë dhe ligë në sytë e tu,
hipokrit i gjallë, njeri që bënte sikur lexonte libër me 500 fletë dhe në fakt ishte njeri i trashë, i trazuar dhe ngelur në llumin e tranzicionit që merret vetëm me politikë,
G.D ishte njeri me 100 fytyra, po sa shumë ka si ai, dhe ska njeri më të këqij se ata që sillen keq individualisht dhe mirë në publik, por mos u merr, thjesht injoro, njerëz të vegjël, kore toke përmbi tokë! Mos u provoko, mos u merr me ta thjesht injoro dhe do jesh mbret i botës!