>
LETERSISHQIP

Zgjodha Dashurine

Prinderit enderronin per mua
nje jete te mrekullueshme,
perbere nga stoli te cmuara
e fustane te vizllueshme.
Por jeta dhe fati
m'derguan ne adrese tjeter,
ndoshta me me pak shkelqim,
se dashuria ka vlere me teper.