>
LETERSISHQIP

Dy Mbas Mesnate

Akoma s’i kemi shfletuar të gjitha
fletorkat e tragjedive tona.
Hedhur aty tek këndi i dhomës,
prap mbeti nje dëng…
Do t’i marrim me vete, andej,
në Ferr a Parajsë, – të leçitim,
të engledisemi dhe të shtyjmë kohën.