>
LETERSISHQIP

Kam Harruar Fatosin

Te gjalle te vdekur, ne ishim aty
Ne nje kohe pa kohe,
Ne nje vend s’di se ku.
Ish njeriu aty, liria aty
Flutura nate, shpirtera
Neper diegie qirinjsh.
Ne nje kohe qe s’ish
Ne nje bote qe ish.
Shpresa aty, pashpresa aty.
Ndizeshin, shuheshin neper vdekje qirinjsh.
Dashuria ku ish?
Dashuria ku ish?
Dashuria ku ish?
Gjithe shkrumbet e hijeve
I rrembeva dhe cava
Neper tmerr e llahtare.
Ne mesrruge u kujtova,
Kam harruar Fatosin…