>
LETERSISHQIP

Ese Për Atdheun

Shqipëria, ndonëse një vend i vogël ka arritur të përballojë shumë armiq.Më përpara populli shqiptar bëhej bashkë dhe luftonte me një trimëri të madhe.Në mënyrë që brezi i ri të lindte i lirë.Popullin shqiptar gjithmonë e ka mbajtur gjallë shpresa dhe besimi.Kombi ynë dallon goxha nga popujt e tjerë.Shqiperia ka tradita te larmishme qe dallojne nga njera tjetra.Bashkejetesa fetare, besa, dhe nderi janë zakone që krenohet çdo shqiptar me.Popullit tone i jane bere padrejtesi, por kurrë nuk e ka ulur kokën.Me pushkë e penë, ai i tregonte vendin çdo armiku.Brezi ynë duhet që të ketë më shumë respekt dhe të vlerësojë në maksimum kontributin e rilindasve dhe të parëve tanë.Nëse ne jemi shqiptarë që flasim shqip dge kemi një flamur kuq e zi, kjo është falë tyre.Në ditët e sotme, shqiptarët jetojnë të ndarë dhe të shpërndarë.Unë e konsideroj fyerje antikombëtare që të krijojmë diferencime mes shqiptarësh.Qoftë kosovar, verior, katolik, mysliman ne gjak shqiptari na rrjedh.Sot, Shqiperia eshte nje shtet i varfer, me problematika të mëdha.Por që të gjithë ne mund të kontribuojmë që Shqiperia të jetë një vend më i mirë.Duke punuar fort për të ardhmen e kombit.Duke i sjellë prosperitet në vazhdim.Dhe duke ushqyer brezat që do vijnë me ndjenjën e atdhedashurisë dhe të patriotizmit