>
LETERSISHQIP
Natasha Limaj

Ma Lëndon

Gjakut ndjej keqardhjen tënde,
Sa dojaaaa.., të mos shikoje...
Përballja është tmerr, për mua,
Mir'do t'ish të mos " lakoje "...
Vlerësoj, të dhemb, si mua
Breshërim'syri kullon...
Dhe, pse ma puth plagën, s'dua,
Është e thellë..., ma lëndon!...