>
LETERSISHQIP
Premton Kryeziu

I Pasuri Pa Para

Oh, sa i lumtur jam,
Më duket sikur tërë botën kam,
Kaloj tërë jetën pa para kështu,
Më duket sikur nga gëzimi jam duke fluturu!

Po qëndroj me një shpirt të bardhë,
Nga dashuria marrim zjarrë,
Shiko, fatin bukur e krijuam,
Ramë në shumë gremina e në fund u bashkuam!

Kemi besu,
Gjithmonë shpresa duke kriju,
Tani kemi gjithë pasurinë e botës,
Jemi bashkë i japim lumturi dhe tokës!