>
LETERSISHQIP
Premton Kryeziu

Kjo Ëndërr

Po valojnë ca krahë deti,
E vërejta syri më fjeti,
Fluturojnë pikat porsi shpendë,
Me një zë, veshët mu në vend!

Pose hapet një vrimë uji,
Ujorëve jeta aty u zuri.
Se ku ka më të mirë se uji,
Aty do jetoja këtu çne jam?!

Një nëndetëse punë më kish kryer,
Vetëm dy sy më kishin vyer,
Duart të shkruaj ndonjë poezi,
Të lexosh bukurinë e të hysh dhe ti!