>
LETERSISHQIP
Shaqir Nina

Tik-Taku I Ores

Naten e ka mberthyer heshtja,
Vec tik-taku i ores ndihet ne mur!
Melodi e njejte nga ora e vjeter,
E pa ndryshuar, si dje sot dhe dikur.

Une edhe ora jemi te dy te varur,
Gjithmon rrethe njeri tjetrit jemi falur,
Por sonte ora me ndez gjakun,
Me trullosi me tik-takun.