>
LETERSISHQIP
Shaqir Nina

Nese Me Shihni Te Dehur

Dhe nese me shihni te dehur ndonjeher,
Mos me pershendesni se me beni nder,
Nuk dua qe per krahesh te me mbani,
E di se mbrapa te gjithe do te me shani.

Do me shani e askush nuk do flasi mire,
Te gjithe do tregoni se me kishit pare te pire,
Por ju them qe dehja nuk me erdhi prej gotes,
Por nga menxyra dhe pa udhesia e botes.
.
Kjo bote genjeshtare dhe e pa bes me dehu,
Me poshtersite e saje nga krahet me mbertheu,
Ju thash nese me shihni te dehur, kaloni pa folur,
Jam viktime e ligesise, e keqja me ka lodhur.