>
LETERSISHQIP

Në Sytë E Tu

Në sytë e tu lexoj ndjenjat e shpirtit,
Aty shikoj të madhin oqean.
Stinët më të bukura të vitit,
Aty brenda, gjitha bukurit janë.

Shikimi yt më merr me vete,
Dhe fl uturoj si zogu i pyllit.
Të vij tek ty si valë në dete,
Të rri tek ty në cep të syrit.