>
LETERSISHQIP

Si Hënë

Nëpër stinët e shtrëngatës,
Mbi acarë e mbi furtunë.
Por si hëna në mes natës,
Ti ndriçove edhe më shumë.

Jo nuk ishe si të tjerët,
Dhe nuk ece në errësirë.
Në ketë botë shumë të errët,
Askush nuk shkëlqeu më mirë.